Galati / Autoturism furat din Spania descoperit la frontiera

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galați – rutier au descoperit, la controlul de frontieră, un autovehicul marca Opel Astra, care  figurează în bazele de date ca fiind furat din Spania.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul român C.N.O., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Brăila, conducând un autovehicul marca Opel Astra, înmatriculat în România.

In urma verificarilor s-a constatat că masina figurează ca fiind declarata furata din Spania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 5.300 de euro și nu știa că acesta se află în atenţia autorităţilor ca fiind furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

shares