Galati | Adolescenta disparuta cautata de familie si politisti. Ati vazut-o?

fata galati

Poliţiştii gălățeni caută o adolescentă, de 17 de ani, care a plecat de la locuința prietenului și nu a mai ajuns la domiciliul părinților. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Aseara, în jurul orei 19.30, polițiștii Postului de Poliție Tulucești au fost sesizați de mama unei adolescente, de 17 ani, cu privire la faptul că fiica sa ar fi plecat, în seara zilei de 3 ianuarie, de la locuința prietenului ei, din comuna Frumușița, pentru a merge la domiciliul părinților, în comuna Tulucești, unde nu a mai ajuns.

Aceasta a fost văzută ultima dată, în cursul zilei de 4 ianuarie, pe raza comunei Tulucești, în compania unui tânăr.

La momentul plecării de la locuința prietenului, minora era îmbrăcată cu un pantalon tip colant, de culoare mov, o geacă din fâș, de culoare neagră și era încălțată cu ghete negre.

Semnalamente:  înălțime  – 1,70 m, greutate –  aproximativ 70 kg, păr lung, negru, ochi căprui.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.