Galaţi | A tâlhărit un tânăr, acum e în arest

foto_PENITENCIAR

Un bărbat de 30 ani, din Galaţi, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce a tâlhărit cu violenţă un tânăr aflat într-un apartament, împreună cu o minoră.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Galati,  un tânăr de 20 ani, din comuna Vârlezi, a sesizat Secţia 1 Poliţie, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Acesta a relatat poliţiştilor că ar fi mers cu o persoană de sex feminin, pe care abia o cunoscuse, într-un apartament dintr-un bloc din Galaţi. La scurt timp, în locuinţă ar fi intrat un bărbat care l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a lovit peste faţă, după care i-ar fi luat din portofel suma de 1.500 euro. Profitând de un moment de neatenţie din partea agresorului, tânărul ar fi reuşit să fugă din apartament, sesizând organele de poliţie.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat persoanele bănuite că ar fi comis fapta, un bărbat de 30 ani şi o minoră de 17 ani, care sunt cercetate pentru infracţiunea de tâlhărie, respectiv complicitate la tâlhărie.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.