Galati | A sughitat continuu o saptamana dupa ce s-a infectat cu Covid

medic galati

Un galatean a sughitat o saptamana continuu dupa infectia cu noul coronavirus. Acesta a primit medicamente de la medicul de familie, insa nu si-au facut efectul. Pe langa aceste simptome mai avea si o stare de oboseala severa, de aceea a urmat o terapie pe baza de ozon care a avut rezultate multumitoare.

Simptomele au aparut dupa externarea din spital. A sugitat  24 din 24 de ore, nu se putea linisti timp de o saptamana. A venit cu sotia la cabinetul medicului Marcela Dragomir si a solicitat sedinte de ozon.

dr. Marcela Dragomir- specialist în medicină de urgenţă şi în terapia cu ozon: „Pacient care a sughitat o saptamana dupa iesirea din spital prin iritarea nervului frenic, care stimuleaza si plamanul, si pleura si muschiul diafrag a luat tratament recomandat de medicul de familie, a mai vorbit cu un medic internist care i-a mai adaugat ceva la tratament. Sughita continuu, zi si noapte. Dupa o sedinta de ozon de 4 ore n-a mai sughitat”.

Terapia cu ozon este eficienta pentru refacerea dupa traumele lasate de virus. Este bazata pe administrarea unui amestec de oxigen – ozon care ajuta la stimularea regenerarii organice la nivel celular.

dr. Marcela Dragomir- specialist în medicină de urgenţă şi în terapia cu ozon: „In primul rand din cauza lipsei de oxigen din timpul infectiei apar dureri de tipul infectiei. Apar dureri musculare, se acumuleaza. Apar dureri musuclare, apar dureri de oase. Pe parcursul infectiei cu SARS CoV-2, deci in timpul infectiei consumul de vitamina D la nivelul organismului este imens. Ozonul are un usor rol anti-agregant foarte tare. Deci, desface cheagurile de sange impiedica sangele sa se depuna pe vase, sa faca cheaguri„.

Infecţia cu SARS COV2 se produce, de cele mai multe ori, la persoane cu imunitate scazuta, cu multiple dezechilibre hidroelectrolitice, proteice sau de minerale si vitamine.

Foto: Adevarul de Galati