Galati/ 4 soferi bauti depistati la volan

Sharing is caring!

Ieri, polițiștii gălățeni au depistat 4 bărbați aflați la volanul autoturismului, sub influența alcolului.

Astfel, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Matca au oprit, pe D.J. 251B, în comuna Cerțești, un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 28 ani, din municipiul Tecuci, a prezentat la testarea alcoolscopică o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului a condus autoturismul pe strada Alexandru Măcelaru din municipiul Galați, fiind depistat în jurul orei 08.00 de polițiștii Biroului Rutier Galați. Tânărul de 24 ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în municipiul Galați, pe strada Brăilei, un bărbat de 53 ani a condus autoturismul și, fiind testat alcoolscopic, a rezultat că se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al patrulea șofer depistat la volan sub influența alcoolului a fost un bărbat de 43 ani, valoarea înregistrată de aparatul etilotest, în cazul acestuia, fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, efectuând verificări cu privire la bărbatul în cauză, polițiștii au constatat că pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei privative de libertate de 4 ani și 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări, emis în data de 28.12.2018 de Tribunalul Galați.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

shares