Galati | 3 accidente rutiere in numai 2 ore

upu smurd

Astazi, la ora 15.40, doua ambulante SMURD si SAJ au fost solicitate la un accident rutier in B-dul Otelarilor. In incident au fost implicate doua autoturisme in care victimele au suferit traumatisme de torace si traumatism cervical, dar cooperante, constiente, fiind preluate de ambulante pentru a fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Galați.

La ora 17.30, un alt accident rutier a fost semnalat pe Soseaua de Centura, victima fiind un copil de 14 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, in urma coliziunii a doua autoturisme. S-a deplasat de urgenta echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Galati, copilul fiind supus investigațiilor suplimentare la Spitalul de Copii „Sf. Ioan” Galati.

Un ultim incident în care au fost solicitate echipajele medicale s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la ora 17.40. Din accident rutier care a avut loc in cartierul Filesti, in zona Fabricii Arcada, a rezultat o victima, femeie de 42 ani, constienta, diagnosticata cu traumatism lombar, dupa ce o mașină a lovit-o în urmă unor manevre pe drumul pietonal. Echipajul SMURD a dus victima la Spitalul Clinic de Urgență Galati