Gabriela Firea si Sebastian Burduja, aruncati pe ultima suta de metri in lupta pentru Primaria Capitalei

Stangacii in coalitie in privinta candidatului comun la Primaria Capitalei. Dupa ce sondajele il dadeau cu un scor mic pe medicul Carstoiu, PSD si PNL au decis sa mearga pe liste proprii la alagerile locale din capitala. Astfel, Gabriela Firea va intra in cursa din partea PSD iar Sebastian Burduja din partea liberalilor.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București! Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă. Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege”, a spus Marcel Ciolacu.

„De astăzi, ne concentrăm pe Planul pentru București și pe modul în care putem îmbunătăți viața în Capitală. Candidatul nostru este Sebastian Burduja, președintele organizației PNL București, un om politic al noii generații, capabil, care cunoaște foarte bine Bucureștiul și problemele sale, are experiență în funcții executive înalte și va fi cea mai bună alternativă la actualul primar”, a precizat Nicolae Ciuca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *