Gabriela Firea anunță că își va da demisia dacă se va stabili că are legătură cu azilurile groazei: „Nu am încălcat legea, nu am făcut nimic reprobabil”

Gabriela Firea anunță că își va da demisia dacă se va stabili că are legătură cu azilurile groazei: Nu am încălcat legea, nu am făcut nimic reprobabil

Ministrul familiei, Gabriela Firea, a intervenit, joi seara, la România TV, după ce numele său, al surorii sale și al soțului său au fost târâte în scandalul azilurilor groazei.

S-a spus despre Godei că e finul nostru, că a fost în PSD. A fost șofer la un departament al Primăriei. Nu este adevărat. Eu nu uit cu ce colegi lucrez.

Consider că este o luptă pentru Primăria Capitalei. Au început să facă ei cel mai bine, cei de la USR, linșaj politic. merg pe zona manipulării. Orice om care vede așa un bătrân, are un sentiment neplăcut.

Ne vom apăra cu adevărul, vom merge și în justiție. Nu cred că se pune problema să fie un atac din interiorul PSD. Am fost anunțată candidat de către președintele partidului.

Soțul meu a fost uimit că acele cuvinte au fost scrise de purtătorul de cuvânt al BOR. Aluzia domnului Bănescu era la credința noastră. Domnul Bănescu să nu uite că, atunci când eram primarul general, eu eram linșată în presa useristă. Domnul Bănescu s-a dat acum de partea lor.

Voi candida la Primăria Capitalei, nu mi-a retras sprijinul partidul. A început cu o campanie urâtă. Nu am încălcat legea, nu am făcut nimic reprobabil. De 30 de ani sunt o persoană cunoscută prin profesia de jurnalist. Ei vor încerca să mă demonizeze.

Să nu uităm că, de pe 28 septembrie trebuia să fie apă caldă și salarii de 4.000 de euro”, a spus Gabriela Firea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *