Furt într-o instituție din orașul Podu Iloaiei. Doi bărbați au plecat cu 11 calorifere din fontă și mai multe țevi de la sistemul de încalzire

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au reținut doi bărbați în vârstă de 46, respectiv 48 de ani bănuiți de comiterea infracțiunilor de ,,furt calificat” și ,,distrugere”.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 10-11.09.2023, aceștia ar fi pătruns fără drept într-o clădire aparținând unei instituții din orașul Podu Iloaiei, de unde ar fi sustras un număr de 11 calorifere din fontă, precum și țevi de la sistemul de încălzire și ar fi distrus unul dintre calorifere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Iași.

La data de 21 septembrie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând luarea măsurii controlului judiciar față de aceștia pentru 60 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *