Furia unei mamici: „Sa ii aud pe aia de zic sa mergem cu transportul public! Copilul meu nu a avut loc în 9b de la prima statie!”

O noua zi de chin pentru ieseni in traficul din oras. S-au format din nou cozi lungi la intrarile in oras in timp ce autobuzele si tramvaiele au fost pline de calatori. Iesenii sunt revoltati in continuare de faptul ca transportul public este subdimensionat in conditiile in care Primaria le transmite oamenilor mesaje sa foloseasca mai putin masinile personale. O mamica indignata a postata o imagine din CUG, cu zeci de persoane care asteapta un mijloc de transport

„Ia sa ii aud pe aia de zic sa mergem cu RATP-ul! Copilul meu nu a avut loc în 9b de la prima statie”, a fost mesajul Andreei E pe o retea de socializare.

„Ăsta este transportul public administrat de Chirica, prin care noi oamenii care plătim impozite și taxe locale, și nu puține, ar trebui sa lăsăm mașinile acasă și sa ingroșăm rândurile și mai mult în stații, în loc el cu ai lui sa găsească alternative rutiere pentru a descongestiona traficul. Dar nu o vor face pentru că sunt incompetenți și cu durere la spate”, a replicat Ionut P.

Au fost ieseni care nu considera normala organizarea concertelor din zona Palatului Culturii, in timpul saptamanii.

„Bătaie de joc.. Ții traficul blocat dimineața că tu ai concerte seara… Mulți inteligenți asimptomatici sunt în primăria lui Chirica… Rușine”, a precizat Romeo Z.

„Problema este la cei/cel care aprobã desfășurarea de evenimente în fața Palatului. Au o pasiune nebunã de a face evenimente acolo și de a bloca circulația tramvaielor”, a mentionat Cosmin S.

„Azi a fost panică în stație printre copii, că vor întârzia la școală. Sa stai 30 minute în stație fără sa vină un tramvai, doar autobuze deja pline”, a mentionat Tudor G.

„Deja autobuzele pe 9b erau pline din rond Tehnopolis, iar pe traseu era anarhie. Și au circulat, din ceea ce am văzut, doar 5 autobuze. La ce au suspendat tramvaiele pe linia 9 dacă în fața Palatului Culturii nu se amenajaseră scaunele și altele”, a intrebat Flavius S.

„Merg fluid cu viteza luminii. Nu sunt întârzieri. Merg cu 60% mai repede. Nu din acest motiv este banda specială. Acum realizați că benzile speciale sunt inutile și doar îngreunează traficul. Ooooo…. ce surpriză”, a precizat Ionel T.

„Doar un 41 din Ciurea pana in Podu Roș, dacă ai noroc si-l prinzi, dacă nu, aștepți 9 pana nu mai poți”, a scris Mihai C.P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *