Fundația Ecologică “Green” în Alianța Europeană pentru Ucenicii

Irina_Stanciu

Datorita experientei de 26 ani in formare profesionala, Fundatia Ecologica Green a fost invitata sa se alature Aliantei Europene pentru ucenicii. Evenimentul a avut loc in luna martie cand reprezentanti ai FEG au participat la o activitate comuna a Parlamentului European si a Comisiei Europene. Fundatia Ecologica Green a fost singura institutie din Romania care a participat la eveniment si s-a alaturat Aliantei.

Fundatia Ecologica “Green” a asezat Iasul pe harta Europei in formarea ucenicilor. FEG si-a dovedit inca o data rolul major pe care il joaca pe piata formarii fortei de munca la nivel local si national.

FEG isi propune sa implementeze in perioada imediat urmatoare, pe plan local, programul: Fii activ, angajeaza-te si formeaza-te!”, destinat angajatorilor si potentialilor angajati, deopotriva.

In prima faza, proiectul “Fii activ, angajeaza-te si formeaza-te!” se va adresa agentilor economici care activeaza in domeniul alimentar, in constructii sau in industria textila. FEG Iasi ii asteapta pe toti cei care sunt interesati sa se formeze profesional si care vor sa beneficieze de angajare imediata.