Functionara de la Primaria Rediu, retinuta dupa ce a luat mita

primaria rediu

Ieri dupa amiaza, ofiterii DGA au surprins in flagrant un funcționar de la Serviciul de Urbanism al Primăriei Rediu, că ar fi luat, cu titlu de mită, o sumă de bani pentru a-și îndeplini obligațiile de serviciu.

Petronela Susan a fost dusa la audieri fiind reținută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Iasi. Astazi va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Petronela Susan s-a transferat la Primaria Rediu in primavera anului trecut de la Primaria Iasi dupa ce a fost inculpată de DIICOT tot intr-un dosar de coruptie. 

Iincă de la începutul mandatului meu am militat, constant, vehement și neabătut, împotriva oricărui act de corupție ce ar putea afecta serviciul primăriei comunei Rediu, comunicând tuturor subordonaților și colaboratorilor mei că în ceea ce privește actele de corupție toleranța la nivelul primarului din Rediu este ZERO. Din acest motiv, voi pune la dispoziția organelor de anchetă, toate și oricare, informații, date și documente ce pot servi la aflarea devărului în această cauză”, a transmis despre acest caz Ciprian Grosu, primarul comunei Rediu.