Fugarul accidentului din Pacurari, prins la Deleni

fugar deleni

Accidentul din Pacurari de ieri, a fost produs de un puști care abia a implinit 18 ani. Acesta este cunoscut de politisti pentru ca a mai avut probleme cu legea, iar, recent, fusese plasat sub o masura judiciara pe care nu ar fi respectat-o. Ieri a fugit imediat dupa ce a produs un accident la Moara de Foc. Prietenul cu care se afla in masina a fost prins de politisti.

Tanarul de 18 ani care a fugit după ce a produs un accident cu o mașină furată a fost prins la Deleni, noaptea trecută. Mașina pe care o conducea baiatul de 18 ani originar din Bals era furată din Buzău, iar numerele de înmatriculare inlocuite cu altele furate de la o masina din Pașcani.

Tatăl tânărului păgubit: Eu dimineață trebuia să plec la serviciu, m-am trezit la 6 jumătate, în curte nu am mai văzut mașina. Portofele nu, cheia băiatului nu. Băiatul dormea, am fost la el, tată unde e mașina? Ai vândut-o? Nu tată mașina e în curte. Cum mă tată că mașina nu mai e în curte.

Proprietarul mașinii:Portofelul meu era în torpedou, mi l-a pus pe masă. Zăvoarele deschise, porțile erau deschise. Portofelul l-a lăsat pe masă și a luat un telefon mobil de 100 de lei.

Proprietarii masinii și-au văzut bunul distrus în presă și tocmai la Iași. Au venit ieri de la Buzău pentru a-și recupera autoturismul.

Proprietarul mașinii: A intrat pur și simplu în casă, în bucătărie, a luat cheia la mașină sunt și filmările de la vecini, când nu o pornește, dă pe neutru o dă afară , ajunge afară în afara porții o pronește și pleacă cu ea. Și acum când mă trezesc, văd mașina mea distrusă pe știrile Iași.

Pe site-ul Poliției Române, tânărul de 18 ani apare la persoane căutate, asta după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru mai multe infracțiuni de furt.

Anca Vîjiac, purt. cuv. IPJ Iași: În urma căutărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul serviciului de investigații criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, tânărul a fost depistat pe raza unei localități în apropierea orașului Hârlău. Acesta a fost depus în arestul IPJ Iași, întrucât pe numele său a fot emis un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză.

Tănărul din Bals riscă acum ani grei de inschisoare pentru comiterea mai multor infractiuni.