Fructe și legume donate pentru copiii defavorizați din Iasi si Miroslava

Elevii Liceului Tehnologic Economic de Turism din Iasi continua in aceasta perioada maratonul faptelor bune. Alaturi de Asociatia „AMA Zambet de Copil” toți copiii din centrul maternal „Maternus„ din Iasi si de la cresa din Balciu, comuna Miroslava au primit fructe, legume, dulciuri, alimente neperisabile si produse de igiena, donate de elevii liceului iesean. Scopul? Un zambet pentru micutii aflati in situatii defavorizate.

Alina Bucur – presedinte asociație: „De patru ani colaboram cu Liceul Economic de Turism. În anii trecuți am ajuns la copiii internați la Spitalul de Copii „Sf Maria”, secția oncologie, iar anul acesta am ajuns la copiii din centrul Maternus și la cei mai micuți de la creșa Balciu, unde au dăruit acesti minunați elevi fructe si legume.”

Intr-o singura saptamana, elevii Liceului Tehnologic Economic de Turism au strans peste 128 de kg de legume si 133 de kg de fructe,  alimente neperisabile si produse de igiena.

Alina Bucur – presedinte asociație: „Nu cred ca au mai primit cei de la centrul maternal „Maternus”, pana in acest moment si s-au bucurat foarte mult si cred ca a fost o bucurie si pentru cei care au daruit pentru elevii care au participat si pentru profesori.Cred ca intr-o saptamana de zile, doamna Irina, coordonatorul e la Liceul Economic de Turism a făcut posibila aceasta campanie și aceatsa strangere de fructe si legume și cred ca au fost daruite in jur de 150 de kg de fructe si legume, plus alimente neperisabile care au fost donate centrului maternal „Maternus”.

Nu este o noutate faptul ca elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism împart zambete si fac fapte bune, acestia fiind renumiti pentru campaniile in care se implica alaturi de profesori.