Fotografiile de primăvară, mutate în studio

Cu totii ne dorim o fotografie într-un peisaj inedit de primăvară, insa vremea de afara ne strica momentan planurile. Pentru a veni in ajutor pasionatilor, fotograful ieșean Paul Pădurariu s-a gandit sa amenajeze studioul foto in spiritul primăverii. Astfel a creat sase decoruri vii, perfecte pentru fotografiile cu tematică de primăvară.

Calendaristic, de astazi a inceput primavara dar soarele se lasa inca asteptat. Pentru a surprinde fotografii in tematică cu data din calendar iesenii pot apela la un studio de specialitate. Aici fotografii s-au pregatit intens atat pentru luna iubirii cat si pentru primavara si sarbatorile pascale.

Paul Pădurariu – Fotograf

Mi-am dorit fiind că vine lumea pentru decoruri, si intradevăr ai nevoie de un decor ca sa poti sa intri intr-o anumită stare. Si vreau sa surprind si clientului îi spun să stea doar două minute să facem o amintire care e fara timp, e vesnica.

„Dupa decorul de primăvara, l-am făcut. Eram asa in ianuarie, si nu stiam ce să fac. Trebuia sa scot Crăciunul Am scos Crăciunul, era studioul gol…A venit un client, filmam un clip aici în studio și mi-a zis ce trist e totul. Si eu l-am întrebat, de ce este asa trist. Și el mi-a zis că la Crăciun … . Crăciunul e Crăciun, Paștele e Paste, primăvara e diferit. Intradevar si bugetele sunt altele pentru ca si volumul de munca e altul, dar dupa ce ne bucuram pe deplin de decorurile de primavara si devine vremea buna, iesim afara.

După ce vremea de afara se va imbunatati, fotografiile se vor muta in cadrele din natura.

Paul Pădurariu – Fotograf

„Oricat ai aduce tu o magnolie de plastic in studio, ceea ce iti transmite copacul respectiv cand esti acolo, ramai wow si atunci experienta este cu totul alta. Dupa magnolii vin ciresele, vine levănțica, nici nu mai știi. Numai ieri făceam interviul în decor de Crăciun și acum ne gândim deja la levănțică. Apoi floarea soarelui și apoi ne vedem iar la Crăciun. Mai facem un decor de toamnă și anul asta. Facem și un decor de toamnă.”

Fiecare sedinta foto in studioul lui Paul Pădurariu, devine terapie pentru clienti. Chiar daca vremea de afara ne poate transmite o stare de anxietate, atmosfera din studio ne trimite in mijlocul unei primăveri de neuitat.

Pentru mai multe detalii puteți accesa paulpadurariu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *