Foto Video | Un cuplu a fost găsit mort într-o vilă din Iași

WhatsApp Image 2021-12-11 at 09.11.38 (1)

UPDATE 4: La locul crimei se afla si ofiteri ai Serviciului de Investigatii Criminale. Anchetatorii iau in calcul si varianta unei talharii soldata cu un dublu asasinat.

UPDATE 3: Vila in care a avut loc crima apartine lui F.P, un investitor care a ridicat 4 constructii in zona Moara de Vant. Acesta este plecat in strainatate si a inchiriat locuinta pentru suma de 1000 euro pe luna.

UPDATE 2: „Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

UPDATE 1:

Moartea celor doi tineri ar fi fost violenta, produsa prin incendiere. Trupurile victimelor au fost duse la IML pentru efectuarea necropsiei. Sunt verificate si camerele video de supraveghere din apropierea imobilului in care a avut loc crima. Va reamintim, doi tineri studenti marocani au fost deja ridicati din complexul studentesc Tudor Vladimirescu.

STIRE INITIALA:

Un marocan și o româncă, ambii studenți la medicină, au fost găsiți decedați, in aceasta dimineață, într-o vilă de lux din municipiul Iași. Anchetatorii iau în calcul un posibil asasinat.

Tânăra este din Miroslava și se mutase cu iubitul ei, în chirie, de aproximativ o lună.

Polițiștii au mers către campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”, căminul T7 pentru investigații.

Doi bărbați sunt considerați suspecți fiind ridicați pentru a fi duși la audieri.