Foto Video | Suspecții dublei crime de la Iași sunt marocani

WhatsApp Image 2021-12-11 at 10.29.59

UPDATE: La locul crimei se afla si ofiteri ai Serviciului de Investigatii Criminale. Este verificata si ipoteza ca mobilul crimei sa fie o talharie care s-a transformat intr-un dublu asasinat.

UPDATE: Vila in care s-a petrecut crima este proprietatea omului de afaceri F.P. Acesta a ridicat 4 case in zona Moara de Vant. Acum, barbatul este plecat in strainatate. Locuinta a fost inchiriata celor doi tineri contra sumei de 1000 euro.

STIRE INITIALA:

Noi detalii apar din cazul dublului asasinat ce a avut loc la Iasi in complexul Roua Residence din zona Moara de Vant. Anchetatorii au deja un cerc de suspecti si au ridicat pentru audieri doi tineri marocani care locuiesc in complexul studentesc Tudor Vladimirescu.

Pe langa caminul T7, politistii au ajuns si in caminul T17. Cuplul care si-a pierdut viata urma sa plece saptamana aceasta in Spania dar nu au mai ajuns. Tanarul decedat este de origine marocan iar iubita acestuia era din Miroslava. Acum, trupurile acestora se afla la IML in vederea efectuarii necropsiei.

Se pare ca tinerii au fost incendiati, anchetatorii mergand pe pista unei razbunari amoroase sau din motive financiare. Alerta a fost data la Iasi in aceasta dimineata cand au fost descoperite cele doua victime. Si acum se ridica probe de la locul dublului asasinat.

„În cursul nopții de 10 spre 11 decembrie, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a fost informat cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Iași au fost găsite două cadavre. S-a dispus începerea urmării penale in REM sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de către organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student care, în cursul zile de 10 decembrie, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmării penale”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.