FOTO Vaslui| O tânără a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu mașina într-un TIR

smurd

O tânără de 24 de ani a fost grav rănită, în această dimineaţa, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR. Acesta staţiona pe varianta ocolitoare a municipiului Vaslui, al cărui şofer oprise pentru a se odihni.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă.

„În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 – terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate pentru descarcerarea și acordarea primelor îngrijiri medicale victimei unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Decebal, între Sala Sporturilor și noul Bazar.
În accident au fost implicate un au autoturism și un autotren. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism (SUV) care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staționare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconștiență o femeie în vârstă de 24 ani. Victima era încarcerată și prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind și îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.” au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.