Foto| Un șofer din Neamț care transporta migranți a provocat un accident. Două persoane au decedat

accident-migranti-bun

Un accident rutier soldat cu două decese și 10 răniți s-a petrecut aseară Iecea Mică, județul Timiș. O maşină plină cu migranţi, condusă de un tânăr din Neamț, s-a răsturnat.

În autoturismul avariat, care avea 5 cinci locuri, erau înghesuite 12 persaone plus șoferul.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia.

„În eveniment sunt implicate 12 persoane, dintre care 2 victime decedate şi 10 persoane rănite. Victimele sunt de sex masculin, cetăţeni străini”, a menţionat ISU Timiş.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital.

Şoferul nu a fost identificat de poliţiştii ajunşi la faţa locului, astfel că a fost căutat cu ajutorul unui elicopter şi al camerelor cu termoviziune. De asemenea, au fost instalate filtre ale Poliţiei în zonă.

În cele din urmă, bărbatul s-a predat, azi-noapte, la Secția 2 de Poliție din Timișoara, iar în momentul producerii accidentului nu se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ. Ieri a fost în Serbia pentru a negocia transferul migranţilor pe care i-a preluat, după ce au pătruns ilegal în România.

Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.