FOTO: Tragedie pe E85. O familie care se întorcea de la pelerinajul Sfintei Parascheva a murit într-un accident la Săbăoani

WhatsApp-Image-2022-10-13-at-07.33.37

Tragedie în această dimineață pe „drumul morții” – E85, în afara localității Săbăoani. Patru persoane dintre care doi copii și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune violentă cu o autoutilitară. În urma impactului, doi copii de 9 respectiv 11 ani și doi adulți de 31 și 35 de ani și-au pierdut viața. Aceștia erau din Roznov, iar potrivit unor surse se întorceau de la Iași, de la pelerinajul Sfintei Parascheva. Polițiștii efectuează cercetări.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Județean 208, dinspre Mircești, ajuns în intersecția cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a 4 persoane din Roznov, din autoturismul în cauză și rănirea alteia.

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.