Foto| Sute de odorizante contrafăcute pentru textile, descoperite la P.T.F. Giurgiu

1632211562331-94fd9caccb85462d8fe3b5420d87d86a-S4

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii au descoperit 384 de odorizante pentru articole textile în două autocare, care transportau persoane pe ruta Turcia – România. Produsele erau inscripționate cu însemnele unei mărci cunoscute și prezentau suspiciuni de contrafacere.

Printre bagajele pasagerilor, într-un vehicul se afla cantitatea de 240 de odorizante pentru articole textile, iar în celălalt alte 144.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unor pasageri ai mijloacelor de transport, cetățeni români, în vârstă de 22, respectiv 38 de ani. Aceștia au declarat autorităților că au achiziționat produsele respective pentru uz propriu.

Bunurile, în valoare de aproximativ 8.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.