Foto Suceava | Traficant de droguri prins în flagrant și arestat. Polțiștii au ridicat cannabis în valoare de 600.000 lei

WhatsApp Image 2022-02-11 at 16.09.36 (2)

Pe 9 februarie, un bărbat a fost prins în flagrant deloct având asupra sa un colect ce conținea 9,9 kilograme de cannabis, care ar fi fost trimise din Spania.

În urma activităților, au fost ridicate și indisponibilizate 20 de kilograme de cannabis, având o valoare estimativă de piață de 600.000 de lei, precum și un dispozitiv folosit pentru mărunțirea drogurilor, înscrisuri și sisteme informatice care interesează cauza.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – S.T. Suceava au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, fără drept, în modalitățile transportul și deținerea, de droguri de risc, fără drept.

Ulterior, la data de 10 februarie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, propunere admisă la aceeași dată.