Foto Suceava | O motocicletă incendiată în urma unui accident. Un tânăr și o minoră au fost răniți

Astăzi, in jurul orei 14:40, pe raza comunei Malini a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicleta pe care se aflau două persoane. A rezultat rănirea conducătorului motocicletei de 21 de ani și a pasagerei acestuia de 15 ani, care nu purtau căști de protecție, ambii localnici, victimele fiind conștiente și cooperante.

Au intervenit la fața locului militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din primele cercetări, este vorba despre o depășire a unui auto de către motocicletă, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii.

Conducatorul motocicletei nu posedă permis de conducere și are 0.04 mg/l in aerul expirat la testarea cu aparatuletilotest. Conducătorul are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

În cauză, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

motocic

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!