Foto | Razie de amploare în Cluj. E căutat un infractor venit din Londra pe aeroport. A scăpat de sub nasul Poliției de Frontieră

tigan-e1640119751204-701x1024

Razie de mare amploare, marți seara, la Cluj-Napoca, polițiștii au verificat toate autoturismele care ies din oraș. Aceștia verifică portbagajele mașinilor fiind căutată „o persoană”.

Surse judiciare au declarat că persoana căutată este un bărbat din Huedin care a venit cu avionul de la Londra iar pe Aeroportul „Avram Iancu” Cluj la controlul pașapoartelor a fost sermnalat ca o persoană suspectă.

Din primele informații se pare că acesta este căutat de autoritățile britanice după ce fusese condamnat la închisoare pentru conducere fără permis. Acesta are la activ mai multe infracțiuni săvârșite în străinătate.

Bărbatul a reușit să scape de polițiștii de frontieră de la aeroport și, profitând de o clipă de neatenție a acestora, a ieșit din aeroport și a urcat într-un taxi.

„Este căutat la toate ieșirile din oraș, dar nu numai, și la Huedin este dispozitiv de control al mașinilor care intră în oraș”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră de la București, Fabian Bădilă, a declarat pentru Cluj24 că nu știe despre razie și despre faptul că suspectul a reușit să iasă din aeroport, fiind doar deranjat de ora la care a fost sunat.

Cluj24