FOTO. Poli pierde puncte după un joc bun. Doi jucători și-au depus memorii

DSC_1232

Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată ieri pe teren propriu în fața formației Academica Clinceni.  Chiar dacă alb-albaștrii veneau după opt meciuri în care obţinuseră un singur punct, iar Academica era pe val, cu cinci succese şi o remiză în ultimele partide, echipa antrenată de Pancu a avut atitudine de data aceasta şi a dominat aproape în permanenţă, dar fără rezultat.

Daniel Pancu: “Ne-am regăsit spiritul, atitudinea, colectiv am funcţionat foarte bine, am dominat jocul de la început la final. Sunt convins că am fi meritat să câştigăm astăzi în faţa echipei de pe locul V, care e foarte bine organizată. Sunt trist, că nu am câştigat, dar sunt bucuros că văd iarăşi spiritul de echipă al Politehnicii. Şansa joacă în continuare un rol mai mult decât negativ în ceea ce ne priveşte. Ori lovim bara, ori avem o fază de penalty, când mai erau cinci minute, şi nu se acordă. Ne-a incomodat şi terenul, avem probleme şi cu cel de antrenament, care e mocirlos. Probabil va trebui să ne mutăm pe sintetic. În ceea ce priveşte memoriile jucătorilor, unii au cedat. E dreptul lor, nu pot să mă supăr pe ei. E presiune foarte mare pe mine, somnul e mai puţin… Aşa cum le spun însă şi jucătorilor: munca ne salvează! Muncă, muncă, muncă şi vor veni şi rezultatele!”.

Doi dintre jucătorii care se află sub contract cu Politehnica, Breeveld și Assulin și-au depus memorii pentru a-și încasa salariile restante.