Foto Neamț | Remorca unei autoutilitare s-a desprins şi a lovit un taxi

19877627-0770-4aa1-bf65-eb1825d3a5b9

foto: stiri-neamt

Astăzi, în jurul orei 10.20, pe DN 15, în localitate Zănești, județul Neamț, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost rănit.

Remorca unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 45 de ani, din județul Iași, s-a desprins, a pătrus pe contrasens și a intrat în coliziune cu un vehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 60 de ani din Piatra Neamț.

În urma impactului, bărbat de 60 de ani a rămas încarcerat.

„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că remorca unui TIR s-a desprins și a lovit un autoturism în care se aflau două persoane, iar conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Pompierii au scos din interiorul autoturismului un bărbat de 60 de ani, conștient și cooperant. Victima a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul pe DN 15 a fost restricționat pentru 45 de minute.

sursă poze: stiri-neamt