Foto Neamț | Casă mistuită de flăcări, proprietarul a murit carbonizat

WhatsApp Image 2022-02-03 at 09.09.40

În jurul orei 03:35, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Versești, comuna Gicrov. Un bărbat de apoximativ 92 de ani, proprietarul locuinței, a murit carbonizat.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț trei autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD și pompierii voluntari.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o locuință și la o anexă gospodărescă ( poziționate în forma de L), cu posibilitatea propagării la o locuință din aceeași curte dar și la o gospodărie învecinată.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, forțele de intervenție reușind să salveze locuința din aceeași curte, aflată la o distanță de aproximativ 2 m.

O femeie a suferit un atac de panică la locul incidentului, iar fiul proprietarului în vârstă de 65 de ani a suferit arsuri la nivelul feței. Aceștia a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, bărbatul fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe Piatra Neamț.

Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza coșului de fum deteriorat.