Foto | Moarte stupidă pentru Monalisa, o tânără trans din Iași

IMG-20221226-WA0011

Moarte stupida în noaptea de Crăciun! O tânără trans în vârstă de 25 de ani cunoscută mai ales în mediul online și-a pierdut viața intoxicată cu monoxid de carbon într-un apartament de pe strada Țuțora din municipiul Iași.

Monalisa era live pe o rețea de socializare însă a adormit cu candela aprinsă iar pisica ar fi răsturnat-o ceea ce a produs intoxicația cu monoxid de carbon și ulterior decesul tinerei.

Fiind o oră târzie, abia dimineața în jurul orei 6 prietenii au observat imaginile alertand polițiștii și pompierii. Din nefericire, a fost mult prea târziu pentru tânără.

“In dimineața zilei de 25 decembrie a.c., poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. În urma verificărilor efectuate polițistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.In cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Trupul neînsuflețit al Monalisei a fost ridicat de către medicii legiști iar expertiza IML va stabili cu exactitate cauzele ce au dus la această tragedie din noaptea de Crăciun.