Foto| ÎPS Teofan, Mitropolitului Moldovei și Bucovinei, slujbă pentru pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase Iași

Astăzi, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf.Parascheva” Iași a primit vizita Mitropolitului Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Teofan, care a slujit Sfântul Maslu în fața statuii dr.Alexandru Slătineanu, din curtea unității medicale.

Înaltului Parinte a mers în saloanele unde sunt internate persoanele infectate cu Sars-CoV-2, care au nevoie, în egală masură de tratament medicanentos, dar și de alinare sufletească, acesta le-a dat binecuvântarea rugâdu-se pentru însănatoșirea bolnavilor.

„Suntem umili si mulțumim pentru fiecare gând bun care se întoarce către noi pentru că ne motivează să luptăm. Ne-am dorit această vizită, ne onorează și e felul nostru de a spune să privim mai des spre cer pentru că de acolo vine speranța, nazuinta si intelepciunea medicala.”, a transmis personalul unității spitalicești.

Mitropolitul Teofan a transmis trăirea unui slujitor al bisericii, încercat de această boală și tratat la Spitalul de Infecțioase din Iași. Fostul pacient a spus că de acum, când va vedea oamenii îmbrăcați în alb va simți să se închine.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!