FOTO | Grav accident la iesirea din Bohotin dupa ce o masina a cazut sub un pod. Elicopterul SMURD a fost solicitat

Grav accident la iesirea din Bohotin spre Albita dupa ce un autoturism a parasit suprafara carosabila si a plonjat sub un pod. Potrivit martorilor, soferul a fortat depasirea intr-o curba si a pierdut controlul volanului.

La fata locului este asteptat elicopterul SMURD victima fiind in stare grava. La fata locului se afla o ambulanta iar traficul se desfasoara pe un singur sens.

Georgică Onofreiasa, Purt. Cuv. I.S.U.J Iași

Dispeceratul integrat ISU-SAJ Iasi a fost instiintat prin sistemul unic de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier pe drumul national 28 de pe raza localitatii Bohotin, comuna Raducaneni unde un autoturism s-a rasturnat de pe un pod in raul Bohotin. De urgenta au fost alertate fortele de interventie ale Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Raducaneni, ale Detasamentului 2 de pompieri Iasi  si ale Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi, fiind trimis in sprijin si echipajul de salvare aeriana. Pana la ajungerea fortelor de interventie profesioniste, victima a fost scoasa din autoturism de catre membrii serviciului voluntar pentru situatii de urgenta, fiind asistata medical de catre medicul de pe echipajul de salvare aeriana si transportata la Iasi, ulterior fiind preluata de catre o ambulanta a seriviciului de ambulanta judetean Iasi cu medic catre unitatea de primiri urgente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *