Foto| Carambol cu 3 mașini peDN 2. Un copil și 3 adulți au suferit răni grave

WhatsApp Image 2021-11-14 at 20.11.34

Un accident în lanţ s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DN 2 (E 85), la intrare în localitatea Poşta Câlnău, județul Buzău. 4 victime, între care și un copil, necesită îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, coliziunea s-a produs între 3 mașini care circulau dinspre Buzău către Râmnicu Sărat, unul condus de un şofer de 50 de ani, din Poşta Câlnău, altul condus de un şofer de 34 de ani, din Vrancea, şi al treilea condus de un şofer în vârstă de 51 ani, tot din Vrancea.

În urma impactului, unul dintre autoturisme, Jumătate fiind pe acostament, iar jumătate s-a oprit în zidul unei case. O femeie a rămas încarcerată în vehiculul distrus.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului din Poşta Câlnău concentraţia a fost de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferului de 50 de ani şi a pasagerei acestuia, o femeie din Poşta Câlnău, şi a altor doi pasageri din autoturismul şoferului de 34 de ani, un copil de 5 ani şi o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea au suferit răni grave.

Este vorba de membrii ai două familii care au fost transportaţi la spital.

În zona accidentului, traficul este blocat, poliţiştii continuând cercetările.

sursă foto: buzoienii