FOTO Botoșani | Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a mistuit casa

WhatsApp Image 2022-08-18 at 09.45.02

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Pustoaia a murit ieri într-un incendiu care i-a cuprins casa. Focul ar fi izbucnit după ce acesta ar fi adormit cu țigara aprinsă.

„Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Pustoaia, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a mistuit locuința. S-a întâmplat în această după-amiază. Alarma a fost dată de un vecin.
La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii voluntari din comuna Vârfu Câmpului, dar și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că locuința ardea în totalitate. Întrucât existau informații că proprietarul nu a ieșit din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit în interiorul casei. .
Evenimentul a fost generat, cel mai probabil, după ce victima a adormit cu ţigara aprinsă”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani.