FOTO Botoșani | Accident rutier între două autoturisme pe Șoseaua Iașului. Un bărbat a murit, iar alți patru au fost răniți

WhatsApp Image 2022-09-14 at 10.24.35

Cinci bărbați au fost răniți în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care si cea de terapie intensiva mobila, dar și trei ambulanțe SAJ.

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că șoferul unuia dintre autoturisme era blocat în interior. Acesta a fost scos din mașină de pompieri și predat unui echipaj medical. Un alt bărbat, din cealaltă mașină, era inconștient și este resuscitat. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Alte trei persoane au fost transportate, deja, la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.