FOTO: Accident rutier în localitatea Victoria. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit violent

WhatsApp-Image-2022-05-04-at-12.13.481

UPDATE: Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe raza satului Victoria, comuna Stăuceni. În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.
La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.
La locul accidentului, pompierii au constatat că șoferul autoturismului, în vârstă de 72 ani, era încarcerat, fiind conștient. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au extras din autoturism și l-au predat echipajului medical. Toate cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe sectorul reabilitat al DN29D, km 12+100, în localitatea Victoria, din județul Botoșani. Din primele informații se pare că un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit violent. In urma impactului o persoană a rămas încarcerată, iar traficul în zonă este blocat.