Fost jucator in Liga 1, retinut de politisti dupa ce si-a batut iubita

andu moisi

Andu Moisi, fostul jucator al Politehnicii Iasi a fost retinut ieri de politisti pentru 24 ore fiind acuzat de fosta iubita ca a sechestrat-o si i-a distrus cateva bunuri. Jucatorul de 24 ani, in prezent component al echipei Aerostar Bacau a avut o relatie cu o tanara de 30 ani de care s-ar fi despartit.

Pe timpul pandemiei cei doi ar fi incercat sa reia legatura iar la inceputul lunii, la un gratar cu prietenii, pe fondul consumului de alcool, fotbalistul si-ar fi lovit fosta iubita de fata cu prietenii. In aceeasi seara, Andu Moisii s-ar fi deplasat la domiciliul tinerei und ear fi lovit-o din nou distrugandu-i in acelasi laptopul si telefonul mobil.

Tanara a facut plangere la politie iar fostul jucator al Politehnicii Iasi a fost retinut pentru 24 ore. De asemenea, judecatorii au decis sa-l plaseze sub control judiciar.  

Anca Vijiac – purtator de cuvant IPJ Iasi: „Politistii efectueaza cercetari intr-un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si lipsire de libertate intr-un mod illegal. In urma probatoriului administrat in cauza barbatul a fost retinut pentru 24 ore iar ulterior a fost prezentat unitatii de parchet competente si instantei. Aceasta din urma a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 zile. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”.