Fotbaliștii de la FC Politehnica Iași strâng rândurile

foto_Poli

Atmosfera din vestiar nu este tocmai buna dupa infrangerea cu FCSB. S-au inflamat spiritele dupa ce Horia Sabo si Tibor Selymes au pus tunurile pe jucatori in aceasta saptamana. Flavius Stoican sare in apararea jucatorilor cu care a obtinut cea mai importanta performanta din istoria fotbalistica a Iasului.

„Atunci cand pierdem sa fiti convinsi ca jucatorii sunt cei mai suparati. In componenta lotului am jucatori care pun suflet in detrimentul banilor. Pentru ca in campionatul trecut au jucat fara bani si au avut promise atunci cand intra banii din drepturile TV sa li se dea ce trebuia sa li se dea. Ei au asteptat si pentru mine conteaza enorm. Anul trecut, erau restanti foarte mari si nimeni nu a comentat despre 1 leu. De aia ii respect pe baietii astia si
merg cu ei pana in panzele albe. Si cand pierdem, se intampla sunt accidente penru mine sunt cei mai importanti. Nu ma debarasez de ei, sunt aproape de ei si voi fi tot timpul indiferent de rezultat, pentru ca stiu cat muncesc si cat suflet pun.

Si nu-mi convine cand cineva spune despre ei ceva urat ca este tata, mama, presedintele tarii. Penru mine sunt cei mai importanti”, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iasi. Iesenii au analizat greselile din meciul cu FCSB si spera sa obtina un rezultat bun la Sepsi.
„Ne asteapta o partida grea, dificila in fata unei echipe care a pus probleme unor echipe cu nume, ma refer in primul rand celor de la CSU Craiova in acest campionat. Au reusit rezultate bune si in deplasare, sper sa facem o partida buna. Venim dupa un dus rece, cu FCSB. Consider si merg pe ideea ca a fost doar un accident chiar daca scorul a aratat astfel. Am analizat situatia, am vazut ce am gresit si sper ca la meciul urmator sa nu facem asemenea greseli”, a completat antrenorul Iasului.