Fostul primar din Viişoara, acuzat că a violat o fată de 16 ani, eliberat după 5 zile de arest. Se pregăteşte pentru o nouă candidatură la locale

Răsturnare de situaţie în cazul fostului primar din comuna Viişoara, judeţul Botoşani, care ar fi violat o fată de 16 ani. Deşi în urma audierilor, actualul consilier local, a fost arestat pentru 30 de zile, în cele în urmă a fost eliberat după doar cinci zile de detenţie. 

Este decizia pe care magistraţii au luat-o în urma contestaţiei făcute de agresorul copilei, care în tot acest timp se pregătea pentru o nouă candidatură la alegerile locale din iunie. 

Dinu Moroșanu, fostul edil, ar fi profitat de copila de 16 ani la începutul acestei luni. Asta după ce, fata a mers la magazinul din sat, care îi aparţine politicianului. Acolo, bărbatul ar fi intrat în vorbă cu fata, iar apoi a ademenit-o în locuință, unde ar fi violat-o.

În tot acest timp, fata ar fi ţinut secret calvarul prin care a trecut, însă la un moment dat şi-a făcut curaj şi a povestit totul unei colege de la şcoală, care a încurajat-o să-l denunţe pe fostul primar la poliţie. În urma audierii, actualul consilier local, a fost arestat pentru 30 de zile, numai că după doar cinci zile, magistraţii au decis să-l lase în libertate.

Decizia magistraţilor a şocat întreaga comunitate, mai ales că victima ar locui gard în gard cu fostul edil.

În timp ce fostul primar se pregăteşte pentru o nouă candidatură la alegerile locale din iunie, fata de 16 ani este acum consiliată psihologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *