Fostul ministru al Muncii, Marius Budai și un deputat de Botosani, depistați intr-o masina furata, la vama Sculeni

Marius Budai și deputatul PSD de Botosani, Dan Slincu au fost protagoniștii unui moment stânjenitor, seara trecuta, în vama Sculeni, după ce se întorceau dintr-o vizita în Republica Moldova.

Politistii de frontieră au constatat că politicienii, care au prezentat la control pașapoarte diplomatice se aflau intr-o masina furata.

„Sâmbătă,16.12.2023, în jurul orei 20:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat la verificările de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Audi A 6, înmatriculat în România. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Belgia la data de 05.01.2016. În autoturism se aflau doi cetățeni români, mașina fiind înmatriculată pe numele unuia dintre aceștia, în anul 2015”, se mentioneaza într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Masina a fost indisponibilizata de polițiștii de frontieră. Dan Slincu, proprietarul autoturismului susține ca nu au fost probleme la plecarea din tara.

„La ieşirea din ţară, vineri, nu au fost probleme. La întoarcere, sâmbătă, pe data de 16 decembrie, mi s-a reţinut maşina. Această maşină a fost cumpărată în 2015 şi era înmatriculată în România. Am cumpărat-o de la cineva din Galaţi, după un anunţ pe un site de vânzări maşini. Am înmatriculat-o pe numele meu şi totul a fost în regulă”, a spus Dan Şlincu pentru Agerpres.

În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire.

„Mi se pare foarte grav ca timp de opt ani această mașină să fie dată furată, iar proprietarul, care a cumpărat-o de bună-credință, să nu fie informat”, a spus Marius Budai la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *