Fostul deputat liberal Beni Oni Ardelean ii cere demisia Luminitei Odobescu dupa scandalul dintre Marcel Ciolacu si Andrei Muraru

Dupa social democrati a venit randul liberalilor sa caute vinovati in scandalul din SUA dintre Marcel Ciolacu si Andrei Muraru. Deputatul Beni Oni Ardelean, plecat din tabara PNL in luna octombrie ii cere demisia ministrului de externe, Luminita Odobescu. Acesta considera ca, tehnocrata asumata politic de PNL este o oportunista fara scrupule.

„Demisia, Luminița Odobescu! Ministrul de Externe al României, tehnocrata asumată politic de PNL, a girat decredibilizarea României la Washington DC prin asumarea circului în care Premierul României l-a exclus din întâlniri pe Ambasadorul României în SUA, adică exact pe cel care a rezolvat întâlnirile importante pe care le are delegația guvernamentală în această vizită. Absolut toate vizitele noastre în ultimii ani, mai ales cele care contează, au fost făcute sub o singura siglă: România. Nimic altceva nu a contat, nu PSD, nu PNL sau alt partid. Acum, doamna Ministru de Externe a creditat o vizită partinică, în detrimentul României, tocmai de aceea trebuie să plece din funcție imediat. Înțeleg că singurul interes personal pe care îl urmărește Luminița Odobescu este să obțină de la PNL un post de europarlamentar, adică acționează ca o oportunistă fără scrupule! După un ministru dezastru, Aurescu, recompensat cu un salariu de aproape 30.000 euro pe lună pentru performanțele “de doi lei”, avem iarăși de a face cu un ministru incompetent, care habar nu are că diplomația externă are un singur interes, respectiv interesul național. La fel ca un alt ministru care a mers, nu cu mult timp în urmă în USA să susțină aberațiile Premierului Viorica Dăncilă, Luminița Odobescu cauționează decredibilizarea României în față partenerului strategic”, a notat deputatul pe pagina lui de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *