Fost primar în 3 mandate, Cătălin Flutur şi-a anunţat intenţia de a candida din nou la Primăria Botoșani

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, membru al Partidului Naţional Liberal (PNL), şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la Primăria Botoşani.

El a scris, joi, pe contul său oficial de Facebook, că este decis să participe la alegerile locale din acest an.

„Şi pentru că a venit vorba (!), ţin să vă anunţ, dragii mei, că sunt hotărât să candidez la funcţia de Primar al Municipiului Botoşani, la alegerile locale din acest an! În urma anilor de experienţă politică ştiu însă că o candidatură se asumă doar în urma studierii rezultatelor unui sondaj, pe care le aştept. Acesta este motivul pentru care nu am făcut încă anunţul oficial”, a transmis Flutur.

Mesajul acestuia vine la câteva zile după ce prefectul Sorin Cornilă a anunţat că intenţionează să candideze din partea PNL la Primăria municipiului Botoşani, dar şi după ce Biroul Politic Judeţean al PNL a decis dizolvarea conducerii organizaţiei municipale şi destituirea preşedintelui Cristian Achiţei, ca urmare a tergiversării anunţării candidatului la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ.

În vârstă de 60 de ani, Cătălin Flutur a mai deţinut trei mandate de primar al municipiului Botoşani în perioada 2004-2012, respectiv 2016-2020. La ultimele alegeri locale din 2020, a fost învins de actualul primar, Cosmin Andrei (PSD), la o diferenţă de numai câteva zeci de voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *