Forta Dreptei nu are un candidat pentru Primaria Iasi

Forta Dreptei va avea lista proprie la Consiliul Local Iasi si va sprijini candidatul unic pentru functia de primar al Aliantei Dreapta Unita. Listele au fost prezentate la sfarsitul saptamanii trecute, la fel si srategia pe care o va adopta la alegerile urmatoare.

Partidul Forta Dreptei nu este de acord cu decizia pe care a luat-o coalitia PSD -PNL de a comasa alegerile locale cu cele europarlamentare.

Ludovic Orban, presedinte Forta Dreptei: „In mod evident, noi ne dorim sa obtinem cele mai bune rezultate si vom candida pe liste comune in aproape toate judetele si municipiile. Asa ca, cine mai are intelegeri cu PSD sau PNL trebuie sa puna punct pentru ca noi suntem o alternativa la actualii baroni„.

Partidele mici se pare ca au intrat intr-o cursa contra timp pentru ca trebuie sa atraga mai multi alegatori. Tocmai de aceea, partidul a prezentat care sunt candidatii pentru Consiliul Local Iasi insa nu are unul si pentru Primaria Iasi.

Alexandru Kocsis, presedinte Forta Dreptei Iasi: „Am pierdut trei luni de zile in care noi aveam un calendar foarte bine stabilit cu ceea ce aveam de facut si cu oferta poltiica pe care vrem sa o facem iesenilor. Legat de alegerile locale, pe municipiu noi avem un proiect aparte si vom merge cu o lista proprie pentru ca lista noastra este una speciala. In urma cu 4 ani de zile, prezenta a fost mica„.

USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat formarea Alianţei Dreapta Unită, în perspectiva alegerilor din 2024, la sfarsitul anului trecut. Alianța Dreapta Unită a anunțat și lista locurilor eligibile la alegerile europarlamentare din iunie 2024. USR are patru locuri eligibile, iar PMP și Forța Dreptei, câte un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *