Ford Tranzit căutat in Marea Britanie, gasit pe o strada din Iaşi

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Iasi au descoperit şi indisponibilizat un autovehicul, marca Ford Tranzit, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Ieri, în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră au identificat, pe o stradă din municipiul Iaşi, o autoutilitară marca Ford Tranzit 350, înmatriculată în Marea Britanie.

In urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricaţie 2014, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, din data de 16 martie.

Cu privire la cele constatate, proprietara autoutilitarei, o ieşeancă în vârstă de 35 de ani, a declarat că a achiziţionat autovehiculul în luna decembrie a anului 2019, din Marea Britanie, plătind un avans de 1300 de lire sterline.

Mijlocul de transport  în valoare de aproximativ 67.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.