Fondul Științescu, bani pentru proiecte creative

foto_bani

Fundația Comunitară Iași a lansat astăzi concursul de proiecte pentru cea de-a IV-a ediție a Fondului Științescu Iași.
Prin acest program, Fundația Comunitară Iași urmărește să ofere 120.000 lei pentru inițiative ingenioase care își propun să-i împrietenească pe elevii din clasele VI-XII cu științele, prin proiecte educaționale din domeniul STEM – științe, tehnologie, inginerie, matematică.

Inca din 2015, în fiecare an, peste 2.500 de elevi ieșeni au experimentat în cadrul atelierelor Științescu utilitatea practică a științelor, descoperind motive în plus să învețe cu plăcere. 38 de proiecte au fost sustinute cu bani din acest fond.

Fondul Stiintescu este o ocazie pentru toti cei care sunt pasionati de stiinte si lucreaza cu elevii sa acceseze bani pentru proiectele proprii.

Toţi cei interesaţi de Științescu Iași îşi pot înscrie proiectele până pe 5 decembrie 2018, prin completarea formularelor de înscriere disponibile pe pagina web a programului :www.iasi.stiintescu.ro.

Înscrie-ți și tu proiectul în perioada 31 octombrie – 5 decembrie și contribuie la dezvoltarea unei educații, bazată pe noutate, creativitate și antrenarea aptitudinilor.