Foamea, motiv de furt din magazine

Furturile devin obișnuință pentru cei fără venituri. Doi rromi, un bărbat și o femeie au furat hrană în valoare de 150 lei dintr-un magazin din zona Păcurari.

Ieri polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale, au surprins două persoane, în timp ce ar fi sustras produse din magazin. Polițiștii au constatat că un bărbat și o femeie din Iași ar fi furat produse alimentare, în valoare de 150 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentanților societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ioana Bilea, purt. de cuv. IPJ Iasi: „Ieri am fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale au surprins două persoane, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, de 29 de ani și o femeie, de 28 de ani, ambii din municipiul Iași, ar fi intrat într-un magazin din municipiul Iași și ar fi sustras produse alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 150 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, fiind predat reprezentanților societății. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!