Flutur după ce ministrul Finanțelor a dat undă verde pentru autostrada Pașcani – Suceava: „Sunt convins că în ședința Guvernului se va aproba începerea lucrărilor”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cursul zilei de vineri, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a semnat indicatorii tehnico-economici pentru tronsonul Autostrăzii A7 de la Pașcani la Suceava. „Săptămâna aceasta lucrurile s-au aliniat pentru județul Suceava. Astăzi am avut mai multe discuții cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, despre A7 și, în după-amiaza aceasta, m-a anunțat că a semnat indicatorii tehnico-economici pentru Pașcani – Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Flutur după ce ministrul Finanțelor a dat undă verde pentru autostrada Pașcani – Suceava: „Sunt convins că în ședința Guvernului se va aproba începerea lucrărilor”

El a arătat că această autostradă este de mult așteptată de suceveni, tronsonul de la Pașcani la Suceava, cu o lungime de 62 de kilometri, având o valoare de 1,82 miliarde de euro, conform Monitorul de Suceava.

„Sunt atât de legat de acest proiect al autostrăzii încât simt nevoia să împărtășesc bucuria cu sucevenii mei. Sunt convins că în ședința de Guvern se va aproba demararea lucrărilor de proiectare și execuție pentru această bucată de autostradă și în felul acesta județul Suceava vede luminița de la capătul tunelului, după ce joi Guvernul României a aprobat un tronson de pe Autostrada Nordului, varianta ocolitoare Păltinoasa – Gura Humorului – Frasin. Da! În felul acesta trecem de la mult așteptata autostradă a domnului Ștefan Mandachi la perspectiva a două autostrăzi, nord-sud, Siret – Suceava – Pașcani, și est-vest, Suceava – Vatra Dornei”, a precizat șeful administrației județene. El a ținut să le mulțumească în numele sucevenilor ministrului de Finanțe Marcel Boloș, ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, prim-ministrului Marcel Ciolacu, dar și tuturor celorlalți care au contribuit la demararea Autostrăzii Moldovei, Autostrada A7, care leagă Bucureștiul de Suceava și Siret. „Personal simt că am fost util atât eu, cât și Consiliul Județean și am făcut ca acest proiect să aibă documentația finalizată”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *