Florin Cîțu: Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” va fi aprobat săptămâna viitoare în şedinţă de Guvern

florin citu

Premierul Florin Cîţu, anunţă că Programul Naţional de Investiţii , denumit „Anghel Saligny” va fi aprobat săptămâna viitoare în şedinţă de Guvern. Acesta a afirmat că și partenerii de coaliție de la USR-PLUS, au fost într-un final de accord, după ce au fost acceptate și mai multe criterii propuse de către aceștia.

Florin Câțu, prim-mintrul României: „Îi cunosc pe colegii de la USR. Niciunul dintre ei nu va veni niciodată împotriva dezvoltării României. Înţeleg lupta politică, dar să ştiţi că toţi îşi doresc dezvoltarea României. I-am văzut în negocierile pentru PNRR cu tot felul de programe sociale, ca să ajute comunităţile locale. (….) Doresc să facă tot felul de sisteme sociale ca să-i ajute pe acei nevoiaşi. Nu cred că în interior, sau cred cu adevărat retorica că s-ar opune cu adevărat unor programe care înseamnă investiţii în comunităţile locale. Dar înţeleg lupta politică”

Cîţu susține că a fost de acord cu toate criteriile propuse  Anca Dragu cu privire la acest program, și în opinia sa programul ar trebui să fie aprobat săptămâna viitoare.

sursă: gândul