Florin Cîțu, acuzat că și-a cumpărat like-uri pe contul de facebook din Rusia și Vietnam

likeuri

Premierul demis Florin Cîțu este acuzat că își cumpără like-urile pe facebook, pentru a sugera în mod fals că se bucură de simpatie și popularitate, mai ales în ultima perioadă de cânt contul său abundă de mesaje critice și de insulte.

O cercetare făcută de fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu relevă că toate like-urile la o postare pe pagina lui Florin Cîțu de vineri, 5 noiembrie, provin de la cetățeni din fostul spațiu sovietic sau din Vietnam.

Este vorba despre o intervenție live de aproximativ 10 minute în care Cîțu a vorbit despre negocierile pentru formarea guvernului.

Între cele 550 de like-uri la postare este greu de găsit unul singur provenind de la un urmăritor cu nume românesc.

Relaxat sâmbătă dimineața, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câștigătoare, urmașul Brătienilor, cel mai mare dușman al PSD. Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional rupe! Atât în spațiul ex-sovietic cât și în Vietnam! Postarea este aici: https://www.facebook.com/florinVcitu/videos/617822762990996/?app=fbl Selectați doar like-urile 👍 de la postare și o să vedeți ce premier demis popular avem”, a scris fostul ministru al Sănătății, Vald Voiculescu pe contul său de facebook, postând și un video demonstrativ.