Florin Cîțu a propus creșterea salariului minim și reducerea contribuțiilor cu 5%

florin-citu-1-1024x682

Preşedintele PNL Florin Cîţu a trabsmis că Guvernul are în vedere creşterea salariului minim în circumstanţele scumpirilor și că el a propus o creştere a salariilor tuturor românilor şi reducerea contribuţiilor cu 5%

„Am propus o creştere a salariilor tuturor românilor, reducerea contribuţiilor cu 5%. Asta înseamnă venituri nete mai mari pentru toţi românii. O să fie complicat pentru PNL să susţină orice altă măsură, care va creşte veniturile doar unei categorii de români, dintr-un sector bugetar anume sau alte categorii. Pe noi ne interesează bunăstarea tuturor românilor ştim astăzi, există o singură măsură care poate să crească salariile tuturor românilor, aceasta este reducerea contribuţiilor cu 5%”, , a afirmat Florin Cîţu.

Acesta spune că altă variantă nu există.

„Încă nu am avut succes în a-i convinge pe colegii mei de compromis din această Coaliţie că este cea mai bună măsură, dar nu o să încetez să vin cu argumente, mai ales astăzi când vedem cum cresc preţurile, puterea de cumpărare poate să fie crescută şi trebuie discutată pentru toţi românii şi este singura variantă, reducerea contribuţiilor. Alte variante nu există”, a spus Cîțu.