Florentin Pandele vrea să transfere moaștele Sfintei Parascheva de la Iași la Voluntari

GABRIELA SZABO - CANDIDATURA - DEPUTAT - BEJ ILFOV

Florentin-Costel Pandele participa la evenimentul in cadrul caruia Gabriela Szabo isi depune candidatura din partea PSD pentru o functie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai, luni, 5 mai 2014. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Florentin Pandele vrea sa transfere moastele Sfintei Parascheva de la Iasi la Voluntari, deranjat de interzicerea pelerinajelor.

Primarul orasului Voluntari se arata iritat de decizia autoritatilor privind interzicerea pelerinajelor religioase, in contextul inmulturii cazurilor de COVID-19 in Romania.

„Sunt convins ca cei care guverneaza vremelnic Romania acum puteau sa gaseasca modalitati legale astfel incat, daca alte activitati sunt dechise, pacanelele sunt deschise, sa ajungem la Cuvioasa Parascheva. Am aflat astazi ca nu mai putem intra in Iasi. Noi avem vesmantul Prea Cuvioasei Parascheva, vom scoate vesmantul Prea Cuvioasei, la care se vor inchina voluntareni, pipereni si cei din sudul Romaniei. Intelegem ca pe 6 decembrie vom merge la alegeri. Deci se poate la alegeri, la pacanele, dar cei care vor sa se incarce spiritual nu au voie”, a spus Pandele, intr-o interventie telefonica la Antena 3, potrivit G4 Media.