Flavius Stoican: ”La Iași mă duceam cu Onofraș și udam terenul 2. Am făcut poză la un aspersor în parc și i-am rugat să ne aducă, trebuia să facem nu știu câte cereri”

foto_Stoican

Flavius Stoican, fostul tehnician al Politehnicii Iași, a comentat diverse situații prin care a trecut în perioada în care a fost antrenor în Copou.

”Am luat jucători din toate colțurile și am zis că plecăm la drum. Jucăm, pentru că avem calitate. Într-un an de zile am atins cea mai mare performanță din istoria Iașului. Niciodată nu m-am plâns că avem salarii de 1000-2000 de euro. Am muncit pe salarii mici, salarii care mai întârziau, dar am continuat să muncim. Am avut un grup frumos.

Mă certam cu oamenii pentru că aveam nevoie de furtun ca să nu mai iasă apa din el când udam terenul. Mă duceam cu Onofraș și udam terenurile și ieșea apa prin toate părțile. Se băgau oamenii care erau prin politică și îi rugam să îmi aducă un aspersor și spuneau – o să vedem, trebuie să faceți cereri, d-astea. M-am dus în parc și am făcut poză la un aspersor care era 60 de lei și am zis că de alea îmi trebuie, că oameni nu vrem, udăm noi. Apoi au început să îmi spună consilierii că îmi depășeam atribuțiile. Jucătorii când ieșeau la antrenament, ziceai că ieșeau pe tocuri, se auzea numai taca-taca”, a spus Stoican, la GSP LIVE.